Geldersche Stijlgroep - Zwolle, Overijssel - We maken keukens, badkamers, vloeren en wanden.
Geldersche Stijlgroep - Zwolle, Overijssel - We maken keukens, badkamers, vloeren en wanden.

De Geldersche Stijlgroep

We maken unieke keukens, vloeren, badkamers vanuit onze showroom in Zwolle.

Aangenaam. Wij zijn de Geldersche Stijlgroep uit Zwolle. We bestaan uit een aantal zelfstandige bedrijven en geloven in het voordeel van samenwerking. Door samen te werken ontzien we onze klanten en zorgen we voor rust. Een efficiënt proces van idee tot ontwikkeling is waar we ons voor inzetten.

Verbeteren of vernieuwen. 

We doen waar we van houden: het maken van unieke keukens, badkamers, vloeren, wand en raambekleding. Nou ja, eigelijk gaan we een stapje verder door te kiezen voor verfraaiing van onze projecten. Kom gerust eens kijken in onze showroom in Zwolle en oordeel zelf!

Samen staan we voor maatwerk.

Samenwerken. Dat vinden we leuk. Onderling en met onze klanten. Wij geloven in de kracht van synergie en leveren het liefst maatwerk. Altijd denken vanuit de eindgebruiker, dat staat centraal in onze aanpak. Onze klanten hebben één aanspreekpunt. Zo creëren we heldere communicatie en voorkomen we ruis op de lijn.

Vier duidelijke stappen, één aanspreekpunt. Van idee tot ontwikkeling.

Een scherpe maar realistische planning is van belang bij een gestroomlijnd proces. We doorlopen daarom altijd vier heldere stappen met onze klanten. Duidelijkheid en transparantie voor onze klanten is het resultaat. 

  1. Ontdekken - In stap één nemen we u mee in onze wereld. We laten de mogelijkheden zien en er is volop ruimte voor nieuwe ideeën. Dit is de fase waarin we elkaar inspireren.
  2. Creëren - In stap twee verwerken we alle ideeën in een concept. We beginnen met schetsen. 
  3. Ontwikkelen - In stap drie zetten we onze technische jongens aan het werk. We maken een duidelijke planning en starten met de ontwikkeling van het project. We coördineren voor onze klanten het ontwikkelproces en communiceren elke voortgang.
  4. OpleverenIn stap vier zetten we de puntjes op de i. We presenteren met trots het eindresultaat. We zijn benieuwd naar de mening van onze klanten over het proces en over ons. We luisteren naar ervaringen en leren hiervan. 

Benieuwd naar de maatwerk oplossingen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op als je iets wilt weten, overleggen of om gewoon even bij te praten. Vinden we gezellig.